Mus'ta Ramazan Etkinliklerine Vatandaslardan Yogun Ilgi

Mus Valiligi öncülügünde paydaslarinin da katkilariyla düzenlenen ramazan etkinliklerine vatandaslar tarafindan ilgi gösterildi.

Mus'ta Ramazan Etkinliklerine Vatandaslardan Yogun Ilgi
Mus Valiligince Tarihi Murat Köprüsü çevresine kurulan 888 dönüm alan üzerindeki Sultan Alparslan Parki’nda çesitli etkinliklerin düzenlendigi ramazan etkinliklerinin ilki gerçeklestirildi.

Kur’an-i Kerim Tilaveti, çocuk eglenceleri, sportif faaliyetler, yarismalar, mehter takimi gösterisi, skeç, kitap kafede gençlik etkinligi ve mahalli sanatçilarin sahne aldigi etkinliklerde havai fisek gösterisi yapildi. Ikramlarin da yapildigi geceye katilan vatandaslar doyasiya eglenerek günün stresini atti.

Düzenlenen etkinliklere katilan Mus Valisi Ilker Gündüzöz, beraberindeki Belediye Baskani Feyat Asya, Il Emniyet Müdürü Engin Kaloglu ve Il Jandarma Komutani Albay Ilhan Sen’le birlikte gösterileri izledi.

Burada gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Ilker Gündüzöz, teravih namazindan sonra ramazan etkinlikleri adi altinda bir etkinlige basladiklarini söyledi.



Ramazan ayi boyunca Cuma ve Cumartesi aksamlari bu etkinligi sürdüreceklerini kaydeden Vali Gündüzöz, “Hem müzik, tasavvufi müzikler, bunun yaninda çocuklara çesitli aktiviteler, eglenceler ve ikramlarimiz sahada olacak. Mus Valiliginin semsiyesi altinda vatandasimiz teveccüh gösterdi. Önemli olan burada ramazan günlerini çocuklarimiza, gençlerimize o eskinin ruhuyla yasatmak, birlik ve beraberligimizi her alanda tasimak, güçlendirmek. Dolayisiyla buraya gelen vatandaslarimiza hem dogal güzelligini hem tarihi güzelligi, Selçuklu köprüsünü ziyarete gelen vatandaslarimiza bol eglenceler diliyorum. Mübarek ramazanlarini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA