'KADES' Bu Sefer Yürekleri Isitti

Amasya’nin Tasova ilçesinde emekli ögretmen Fevziye Öztürk, iftara dakikalar kala “KADES” uygulamasi üzerinden polislere ihbarda bulunarak siddet gördügü beyaninda bulundu. Iftar öncesi adrese gelen polis ekipleri sürprizle karsilasti.

'KADES' Bu Sefer Yürekleri Isitti
Kadina Siddet oldugunun bildirilmesi üzerine mahalleye gelen ekipler kendilerini evinde bekleyen emekli ögretmen Fevziye Öztürk’ün yaptigi sürprizle karsilasti. Iftar vaktine dogru hazirladigi sini böregi ve atistirmaliklarla polislere sürpriz yapan emekli ögretmen Fevziye Öztürk ve esi Rafet Öztürk yaptiklari iftarliklari polislere teslim etti.

Fevziye Öztürk (67), “Bugün Polis Haftasi’ni kutlamak için onlara sürpriz yapmak istedim. Erken de geleceklerini bildigim için KADES uygulamasindan butona basarak onlari çagirdim. Bir seyler hazirlamistim. Kendilerine hayirli iftarlar diliyorum. Görevlerinde basarilar diliyorum. Ne olursa olsun onlarin her an bizim yanimizda oldugunu, dakikasi dakikasina biliyorum. Aynen düsündügüm gibi dakikasinda geldiler. Tüm kadinlara sesleniyorum ’KADES’ uygulamasini mutlaka kullanin lazim oldugunda” dedi.

Polisler, merkeze anons geçerek siddet görme olayinin asilsiz oldugunu, sahsin Polis Haftasi sebebiyle sürpriz yaptigini söyleyerek, emekli ögretmen Fevziye Öztürk’ün yaptigi iftarlik yiyecekleri alarak Tasova Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne intikal ettiler.
Kaynak: İHA