Istanbul'da Tehlikeli Yolculuklar Açiklamasi Biri Yatti, Biri Oturdu, Digeri Disari Sarkti

Basaksehir’de bir kisinin bagaj kapisina oturarak, Esenler’de baska bir kisinin aracin üzerine yatarak, Sisli’de ise bir kisinin aracin üstündeki malzemeleri disariya sarkip tutmaya çalisarak yaptiklari tehlikeli yolculuklar görenleri saskina çevirdi.

Istanbul'da Tehlikeli Yolculuklar Açiklamasi Biri Yatti, Biri Oturdu, Digeri Disari Sarkti
Esenler, Basaksehir, Sisli ilçelerinde kisilerin otomobil üzerindeki tehlikeli yolculari cep telefonu kamerasi tarafindan görüntülendi. Basaksehir’de çilgin genç bagaj kapisina oturarak yolculuk etti. Arkadan araçla gelen kisi ise gülerek o anlari kayda aldi.

Bagaj kapisina yatarak yolculuk etti

Bagaj kapisina yatarak yolculuk eden kisinin görüntüsü de Esenler’de kayda geçti. Yattigi bagaj kapisinin üzerinde iki ayagini kaldirip yolculuk eden sahis kendisini görüntülere el sallamayi da ihmal etmedi. Görüntüledigi sahsin ne yaptigina anlam veremeyen sürücü ise, "Bu ne yapiyor ya. bu niye böyle gidiyor" diyerek saskinligini dile getirdi. Hem kendilerini hem de trafikteki diger sürücülerin canini tehlikeye atan sahislar bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Disari sarkip canini hiçe saydi

Sisli Piyalepasa Bulvari’nda kaydedilen görüntülerde 34 DBM 881 plakali aracin üzerine yüklenen tahta, kalas benzeri malzemelerin düsmemesi için vücudunun yarisini camdan çikararak sarkan bir sahis da hem kendini hem de trafigi tehlikeye atti. Faciaya davetiye çikarttigi anlar kameralara yansidi.
Kaynak: İHA