Türk Polis Teskilatinin 177. Kurulus Yildönümü Kutlaniyor

Türk Polis Teskilati’nin 177. kurulus yildönümünü etkinlikleri çerçevesinde Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ile emniyet personeli Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Türk Polis Teskilatinin 177. Kurulus Yildönümü Kutlaniyor
Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Vali Epcim, Bodur’dan hafta boyunca düzenlenecek etkinliklere iliskin bilgi aldi.

Vali Epcim, ziyaretine gelen heyet üyeleriyle çalismalarina iliskin bilgi alisverisinde bulundu.

Emniyet Teskilati’nin gurur verici bir noktaya geldigini ifade eden Vali Epcim, “Özellikle 15 Temmuz darbe girisiminden sonra Emniyet Teskilati’nin halk nezdindeki itibari daha da artti. Bununla dogru orantili olarak operasyon kabiliyeti ve sayilarinda da önemli artis var. Bes yil öncesinin iki üç kati operasyon sayisina ulasilmis durumda. Bu veriler Emniyet Teskilati’nin aktifliginin göstergesi önemli seyler. Teskilatimizla gurur duyuyoruz.” diye konustu.

Vali Epcim, emniyet personelinin gelisen teknolojiye ayak uyduran bir personel yapisina büründügüne vurgu yapti. Bu dönüsümün son derece önemli olduguna dikkat çeken Vali Epcim, “Bünyesindeki imkan ve teçhizatin kullanimi hususunda yetkin bir personel yapisi mevcut. Diger yandan Özel Harekat personeli sayisindaki artis ve diger alanlarda kaydedilen ilerlemeler devletimizin gücünün bir göstergesi.” dedi.

Vali Epcim, heyete ziyaretleri dolayisiyla tesekkür ederek Polis Günü ve Polis Haftasi’ni tebrik etti.

Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ise etkinlikler dahilinde sehit ailelerine bir dizi ziyaret gerçeklestirdiklerini aktardi.

Emniyet Teskilati’nin basarili bir gelisim çizgisi yakaladigini anlatan Bodur, bu sürecin illerin potansiyeline göre farkli biçimlerde devam ettigini belirtti.

Bodur, Vali Epcim’e yakin ilgisi ve destekleri dolayisiyla tesekkürlerini bildirdi.

Ziyarette 2. Sinif Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ile Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü, Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ve Çevre, Doga ve Hayvanlari Koruma Sube Müdürlügü polisleri yer aldi.
Kaynak: İHA