CHP Lideri Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Barisa, Sevgiye, Dostluga Ve Kardeslige Ihtiyaç Duydugumuz Bir Aydayiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Barisa, sevgiye, dostluga ve kardeslige ihtiyaç duydugumuz bir aydayiz” dedi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Barisa, Sevgiye, Dostluga Ve Kardeslige Ihtiyaç Duydugumuz Bir Aydayiz'


Yenimahalle Belediyesi, pandemi nedeniyle toplu iftarlara verilen iki yil aranin ardindan iftar yemegi düzenledi.

Batikent Kapali Pazaryeri’nde gerçeklesen iftar yemegine CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar da katildi.

Iftar yemegi sonrasinda kisa bir konusma yapan Kiliçdaroglu, “Barisa, sevgiye, dostluga ve kardeslige ihtiyaç duydugumuz bir aydayiz. Biliyorum çok sorunlarimiz var. Ama bu sorunlarin tamamini asacagiz. Kendimize, dostlugumuza ve kardesligimize güvenecegiz ve bütün sorunlari asacagiz. Bundan emin olmanizi isterim. Barisa, hakka ve hukuka ihtiyacimiz var. Ama adalete de ihtiyacimiz var. Adaleti de getirecegiz. Hiç kimsenin hakkini hukukunu bir baskasinin gasp etmesine engel olacagiz. Dolayisiyla dostlugu, barisi, sevgiyi hep birlikte bu güzel ülkeye getirmek isteriz. Her evde bereketin ve huzurun olmasini ve kucaklasmayi arzu ediyoruz. Ve bu arzumuzu da hep birlikte hayata geçirecegiz. Hepiniz sag olun var olun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA