Bahçelievler Belediyesi'nden Tahliye Edilen Bina Ile Ilgili Açiklama

Bahçelievler Belediyesi’nden yapilan açiklamada tahliye edilen 45 yillik binanin yanindaki temel kazisindan dolayi meydana gelen olabilecek riskten dolayi 2 gün önce tahliye edildigi apartman sakinlerine geçici olarak degerli ve acil esyalarini almalarina izin verildigi belirtildi.

Bahçelievler Belediyesi'nden Tahliye Edilen Bina Ile Ilgili Açiklama
Bahçelievler’de bir binanin temeli için yapilan kazi sirasinda yandaki binada oturanlar, "titresim oluyor" diyerek ihbarda bulunmus, belediye ekipleri tarafindan yapilan incelemede çatlaklarin olustugu 45 yillik bina tedbir amaçli tahliye edilmisti. Konuya iliskin Bahçelievler Belediyesi’nden açiklama yapildi. Açiklamada, "Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Rüya Sokak 27 numarada bulunan bir binanin yanindaki temel kazisindan dolayi meydana gelen olasi riskten dolayi iki gün önce tahliye edilen bina sakinlerine bugün geçici olarak degerli ve acil esyalarini almalarina izin verildi.

Bahçelievler Belediyesi tarafindan bina ve otelde kriz masasi olusturuldu. Bina sakinleri otelde misafir edilmeye devam edilirken her türlü ihtiyaçlari Bahçelievler Belediyesi tarafindan karsilaniyor. Belediye tarafindan bina sakinlerine ayrica tasinma yardimi da yapilacak" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA