Batman Emniyeti, 177'Nci Yila Ithafen 177 Personelle Kan Bagisinda Bulundu

Batman Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç, Türk Polis Teskilati’nin 177. yil dönümüne ithafen 177 personelle Kizilay’a kan bagisinda bulundu.

Batman Emniyeti, 177'Nci Yila Ithafen 177 Personelle Kan Bagisinda Bulundu
Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç ile beraberindeki 177 polis, kan bagis kampanyasina destek vermek amaciyla Türk Kizilay’inin Batman Subesi Atatürk Parki önüne kurulan kan bagis noktasina gelerek kan verdi. 10 Nisan Polis Haftasi etkinlikleri çerçevesinde 177’nci yil dönümünü kutlama hem de Vali Hulusi Sahin’in kan bagisinda bulunulmasi için yaptigi çagridan sonra harekete geçtiklerini ifade eden Kiraç, Türk Polis Teskilati’nin kurulus yil dönümü olan 177 sayisini baz alarak 177 personelle kan verdiklerini ifade etti.

Ülke ve insanlarin kiymetli oldugunu aktaran Kiraç, "Bu yüzden Kizilay’a destek olmaya geldik. Vatandaslarimizi hem iyilik yapma adina hem de saglik açisindan kan vermeye davet ediyoruz. Petrolspor sampiyon olmak üzere. Bu sampiyonada özellikle hem oyuncularimizin, hem teknik elemanlarimiz, hem yönetimimizin, hem de en önemlisi taraftarlarimizin çok büyük bir emegi var. Dolayisiyla buradan yarasalarin tribün lideri Sahin Ete kardesimize çagrida bulunuyorum. Biz, bugün 177 kisiyle kan vermeye geldik. Sahin Ete kardesim, siz de kan vermeye var misiniz?" çagrisinda bulundu.
Kaynak: İHA