Türk Baklavasi Free Fire Ödül Listesinde

Battle Royale oyunu Free Fire, Ramazan ayiyla birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk baklavasini oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayi da oyunculara dagitmaya hazirlaniyor.

Türk Baklavasi Free Fire Ödül Listesinde


Türkiye’nin dört bir yanindan oyunculara sahip olan Free Fire oyununun Türkiye ekibi, gelen Ramazan dönemi odaginda 2 Nisan’da baslayan oyun içi etkinlige baklava puani/ödülü unsurunu ekledi. Yapilan açiklamada göre, bu anlamli proje kapsaminda oyuncular, oyun içerisinde topladiklari baklava puanlari ile yine oyun-içi bir panel üzerinden baklava kazanmak için yarisacaklar. Ramazan ayi boyunca her hafta 200 oyuncuya 1 kilogramlik özel baklava paketleri ödül olarak iletilecek. Türkiye oyun ekosistemindeki ünlü bazi isimlerin de dahil edilecegi gönderimlerle toplam 1 ton baklava dagitilacak. Oyun ekibi ayrica oyun-içi kostümler ve farkli ögeler de barindiran toplam degeri 3 milyon TL olan hediye kartlarini da Türkiye genelindeki oyun severlere gönderecek.

Oyun, Ramazan projesini özel bir video ile duyurmayi da ihmal etmiyor. Türk Baklavasi ödüllü oyun odaginda oyunculara dagitilacak baklava kutularinin gerçek hayattaki örnek bir dagitimi keyifli bir kurguyla izleyicilere aktariliyor.
Kaynak: İHA