Gebze'de Sehit Ve Gazi Yakinlari Iftara Konuk Oldu

Gebze Kaymakami Mustafa Güler ve Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, sehit ve gazi ailelerini iftar programinda agirladi.

Gebze'de Sehit Ve Gazi Yakinlari Iftara Konuk Oldu
Gebze Kaymakami Mustafa Güler ve Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, sehit, gazi aileleri ve yakinlarini iftar yemeginde agirladi. Programda konusan Zinnur Büyükgöz, "Degerli sehitlerimizin, gazilerimizin aileleri; aziz sehitlerimiz canlari pahasina bu vatani bize emanet ettiler. Onlar Peygamber Efendimize komsu. Insallah Rabbim bizleri onlara komsu olanlardan eylesin. Bizler de sizin evlatlariniziz. Biz bir aileyiz. Magfiret ve paylasma ayi olan bu mübarek Ramazan ayinda rabbim tuttugunuz oruçlari kabul eylesin insallah. Vatan savunmasinda sehit olan evlatlarimiza, kardeslerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim. Nur içinde yatsinlar" dedi.

"Minnet ve sükran borcumuz var"

Gebze Kaymakami Mustafa Güler ise "Aziz topraklari bizlere vatan eyleyen aziz sehitlerimize minnet ve sükran borcumuz var. Sehitlerimizin emaneti aileler ve kiymetli gazilerimiz, sizler bizim basimizin tacisiniz. Sizin sikintilariniz bizim sikintilarimiz. Devlet bu vatana çalisan herkes için vardir" diye konustu.

Kaynak: İHA