Biga Belediyesi Nisan Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Biga Belediyesi’nin Nisan 2022 ayi Olagan Meclis Toplantisi’nda 2021 faaliyet raporu görüsülürken encümen ve komisyon üyeleri seçildi.

Biga Belediyesi Nisan Ayi Meclis Toplantisi Yapildi
Biga Belediye Meclisi Nisan 2022 ayi Olagan Meclis Toplantisi Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan baskanliginda 5 Nisan 2022 Sali saat 16:00’da Belediye Meclis Salonunda yapildi. Toplantida 9 gündem maddesi görüsülerek oy birligiyle karara baglandi.

Denetim komisyon raporunun okunmasi ve 2021 Mali yilina ait faaliyet raporunun görüsülüp oy birligiyle kabul edilmesiyle baslayan meclis toplantisinda bir yillik görev süreleri dolan encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarinin seçimi yapildi. Encümen üyeligine Ibrahim Demircan ve Birol Özlenir seçildi.

Gündemin 5. ve 6. maddesinde plan tadilati görüsüldü ve Hamdibey Mahallesi sinirlari içerisinde bulunan 15 ve 1045 adalar ile Istiklal Mahallesi sinirlari içerisinde yer alan 315 ve 463 adalarin bulundugu yaklasik 46 hektarlik alandaki plan tadilati oy birligiyle kabul edildi. Daha önce oy birligiyle Imar Komisyonuna havale edilen Sirintepe Mahallesi’ndeki 1062, 1091, 1092, 1096 ve 1101 adalarda bulunan 12 hektarlik alanin tarim disi amaç dogrultusunda kullanima açilmasina yönelik karar oy birligiyle kabul edildi. Gündemin 7. maddesinde ise Sakarya Mahallesi’ne yapilacak Aile Sagligi Merkezi için plan tadilati oy birligiyle kabul edilirken Baskan Erdogan, “Il Saglik Müdürlügü’ne ait Sakarya Mahallemizdeki iki arsanin birlesitirip buraya Aile Saglik Merkezi yapilmasi planlaniyor. Ödenekleri gelmis ve hazir sekilde bekleyen projeyle ilgili biz de Meclis olarak elimizden geleni yapiyoruz. Mahallemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA