3 Kisinin Öldügü Olayda Aci Detay Açiklamasi Olay Aninda Bir Çocuk Balkonda Kurtarilmayi Beklemis

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde tapu meselesi yüzünden 3 kisinin öldürülmesine iliskin meydana gelen olayda aci bir detay ortaya çikti. Amcasinin dehset saçarak silahla babasi, annesi ve kardesini öldürdügü olay esnasinda ismi henüz ögrenilemeyen çocugun balkonda kurtarilmayi bekledigi ortaya çikti.

3 Kisinin Öldügü Olayda Aci Detay Açiklamasi Olay Aninda Bir Çocuk Balkonda Kurtarilmayi Beklemis


Olay, Kemalpasa Mahallesi Gündogan Sokak’ta meydana geldi. Tapu meselesi yüzünden çiktigi iddia edilen kavgada Ç.G.(54), kardesi Bedri (65), kardesinin esi Duriye (59) ve kardesinin oglu Tuncay Güler’e (31) silahla kursun yagdirdi. Süpheli olay yerinden kaçarken durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahale sonrasinda 3 kisinin hayatini kaybettigini belirledi. Konuya iliskin polis ekipleri genis çapli inceleme baslatarak kaçan süpheliyi yakalamak için çalismalarini sürdürüyor. Olay yerinde yapilan incelemeler sonrasinda cenazeler Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde bulunan Otopsi Merkezi’ne kaldirildi.

Öte yandan, Ç.G.’nin kardesinin evine gelerek dehset saçtigi esnada diger bir yegeninin de balkona kaçarak saklandigi ve polisler gelince kurtuldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA