Ak Parti'den 'Vefa Iftar' Programi

Izmir’de AK Parti Gençlik Kollari Il Baskanligi tarafindan organize edilen “Vefa iftar” programi yogun ilgi gördü. Toplu iftar sofrasinda bir araya gelen vatandaslar, ezan sesinin ardindan hep birlikte oruçlarini açti. Programda konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, "Bu partiye ömür biçenler bugünlerde yine ömür biçmeye basladi. Biz bunlari hep duyduk. Ömür biçenlerin dediklerinin hiçbiri gerçeklesmedi” dedi.

Ak Parti'den 'Vefa Iftar' Programi
AK Parti Izmir Il Binasi’nin bahçesinden düzenlenen “Vefa iftar” programina; AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, AK Parti Izmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankiri, Menemen Belediyesi Baskanvekili Aydin Pehlivan, Kinik Belediye Baskani Sadik Dogruer, AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyüp Kadir Inan, AK Parti Izmir Gençlik Kollari Baskani Recep Tayyip Taslak ve çok sayida gençlik kollari üyesinin katilimlariyla gerçeklestirildi.

Program, Bilal Saygili Cami Imami’nin Kur’an-i Kerim tilaveti okumasiyla basladi.



“AK Parti yetistirir”

Programda konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, "Bugün yeni bir ilki yasiyoruz. Bugün bu iftara gelenler fark etmistir. Biz siyasetçiler toplu sokaklarda iftar yapmaya aliskiniz ancak 2 senedir bunlari yapamamistik. Bu sene de cumartesi pazar hafta sonuna geldi ve yapamadi. Bugün AK Gençlik toplu iftarlari baslatarak yeniden bir ilki baslatmis oldu. Ramazan Ayi insallah hepimizin birlik ve beraberlik içinde, hosluk içinde degerlendirdigi, maneviyatini buram buram hissettigimiz, bu maneviyat ile topluma yaklastigimiz ve insanlarin da beraberliginin pekistigi ayimiz. Bu yil bu açigi kapatip daha fazla eve girecegiz. Benim 20’nci senem oldu. 21 yildir partide olan ve hala bu siralarda gençlik ile aramizda olanlar var. 18 yasinda partiye giren ve bugün 30’lu yaslarda olan kardeslerimiz var. Bu hayatimizi baska bir yerde de geçirebilirdik. Hayatimizin bir bölümünü bu davanin bir yerinde geçirdigimiz için rabbimize hamd ediyoruz. AK Parti yetistirir, Izmir AK Parti yetistirir derken burada güzel bir kültür olustu. Her kardesimiz bayragi aldi ve güzel bir yerde birakti. Bu partiye ömür biçenler bugünlerde yine ömür biçmeye basladi.

Biz bunlari hep duyduk. Ömür biçenlerin dediklerinin hiçbiri gerçeklesmedi. Ben Il Gençlik Kollar Baskaniydim, AK Parti ANAP gibi olacak diyorlardi. Yil 2022 hala bir ömür biçmeye çalisiyorlar. Yil 2032 olacak AK Parti yine iktidarda olacak ve hizmet etmeye devam edecegiz" dedi.



“Insallah 2023 ve 2024’te Izmir’de farkli bir tabloyla karsilasacagiz”

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, "AK Gençlik yetistirir diyorlar ama Izmir AK Gençlik daha farkli yetistiriyor. Bir Genel Baskan Yardimcisi, bir genel baskan birlikteyiz ne mutlu Izmir gençligine. Izmir’de de gençlik kollarimizla birlikte birbirinden güzel programlar icra ediyoruz, bize katkilari sonsuz. Hep birlikte daima ileri Izmir’de insallah 2023 ve 2024’te daha farkli bir tabloyla karisilacagiz" diye konustu.



"Ankara’da Izmir ekolü konusuluyor"

AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyüp Kadir Inan, "Geçtigimiz senelerde pandemi nedeniyle bir araya gelememistik. Bu hasreti sona erdirdik. Geçtigimiz sene Ramazan ayinda yardimlarimizi bir araya toplayarak hane hane dagitim yaptik. Bugüne kadar Izmir AK Gençlik basarili islere imza atti. Ankara’da Izmir ekolü konusuluyorsa, Türkiye’nin her yerinde Izmir’in çalismalari örnek oluyorsa, abilerimize, kardeslerimize tesekkür etmek istiyorum, emekleri çok fazladir" dedi.

Kaynak: İHA