TESK Genel Baskani Palandöken Açiklamasi 'Emek Ve Alin Teri Ile Yapilan Her Is Degerlidir'

Emektarin, dayanisma ve yardimlasmanin günü olan 1 Mayis’i kutlayan TESK Genel Baskani Palandöken, “Emek ve alin teri ile yapilan her is degerlidir” dedi.

TESK Genel Baskani Palandöken Açiklamasi 'Emek Ve Alin Teri Ile Yapilan Her Is Degerlidir'
Emek ve Dayanisma günü olan 1 Mayis’i kutlayan Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlari Konfederasyonu (TESK) Genel Baskani Bendevi Palandöken, “Emek ve alin teri ile yapilan her is degerlidir. Dünyayi emekçiler sekillendirir ve renklendirir. Hepimiz haklinin yaninda olmali, haklinin hakkini almasi için ugrasmaliyiz. Emek ve dayanismanin sembolü olan 1 Mayis’in degerini bilerek dostluk ve dayanisma havasinda esnaf ve sanatkârlarimiz adina kutlanmasini diliyor, isçi, emekçi ve memurlarimiz olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanisma Günü’nü bu vesileyle kutluyorum” dedi.

“Dünyayi emekçiler sekillendirir emekçiler anlamlandirir”

Ülke ekonomisinin kalkinmasinda basrol oynayan emekçi isçilerimizin degerini vurgulayan Palandöken, “Alin terinin oldugu her iste kazanilan para en kutsal kazançtir. Bu büyük dünya emekçiler ve isçilerin çalismalariyla bugünlere gelmistir. Emek olmadan sermaye olmaz, sermaye emegin meyvesidir. Her emekçinin ve isçinin emeginin karsiligini almasi saglamali. Dayanismanin, birligin ve mücadelenin sembolü olan bu bayrami esnaf ve sanatkârlarimiz adina en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA