(ÖZEL) Iki Dakikaca Çaldiklari Araçla Böyle Hirsizlik Yaptilar

Esenyurt’ta bir grup sahis, daha önce çaldiklari bir araçla, gözlerine kestirdikleri baska bir araci çaldi. Aradan geçen günlerde rahat durmayan hirsizlar, o araç ile birde depo soymaya kalkti. Vatandasin korkulu rüyasi haline gelen hirsizlarin o anlari ise güvenlik kameralarina yansidi.

(ÖZEL) Iki Dakikaca Çaldiklari Araçla Böyle Hirsizlik Yaptilar
Olay, geçtigimiz günlerde Esenyurt Akevler Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre is için kullandigi aracini sokaga birakan Kadir Sen, ertesi gün aracinin yerinde olmadigini fark etti. Hemen çevredeki güvenlik kameralarini incelemeye baslayan vatandas, sabah saatlerinde bir grup sahsin sokaga gelerek aracini çaldigini gördü. Durumu hemen polis ekiplerine haber veren Sen, sosyal medyada olayi paylasinca aslinda aracini çalmaya geldikleri aracin da çalinti oldugun haberini aldi. Aradan geçen günlerde sokak sokak aracini arayan Sen, bu sefer de ayni sahislarin bir depoyu soymak istedigini, ama olay aninda tedirgin olarak kaçtiklarini ögrendi. Tüm bu yasananlarin ardindan büyük sok yasayan Sen, yetkililerden bir an önce aracinin bulunmasini istedi. Sira disi hirsizlik anlari ise anbean güvenlik kameralarina yansidi.

”Iki dakikada aracimi çaldilar”

Aracinin çalinmasi hakkinda konusan Kadir Sen, “Çalinan araç bizim is aracimiz. Isimiz olmadiginda o araci kapinin önüne park ediyorduk. Bir gün yine ayni yere biraktim ve sonrasinda aracimin yerinde olmadigini fark ettim. Hemen güvenlik kameralarini inceledim. Hirsizlarin ilerideki sokaktan bir araçla gelerek benim aracimin yaninda durdugunu gördüm. Iki dakikadan az ugrasan sahislar aracimi çalistirip götürmüs. Ben olayin ardindan güvenlik kamerasini sosyal medyada paylastim. Oradan bir vatandas görmüs ve beni aradi. Bana, ‘Kardesim o sahislar bizim de aracimizi çaldi, hatta senin aracini çaldiklari araç bizim.’ dedi ve hirsizlarin aracini bir yere biraktigini, kendi araçlarinin o sayede bulundugunu söyledi.

Illaki yaptiklari o hirsizlarin yanina kalmaz. Biz çocuklarimizin rizkini kisarak o araci almistik. O hirsizlar zaten çaldiklarini yiyemeyecek. Allah islah etsin bunlari” dedi.

Kaynak: İHA