Karalar Açiklamasi 'Çok Yakinda Geliri Giderinden Fazla Bir Belediyemiz Olacak'

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, zorluklari astiklarini ve yakin zamanda geliri giderinden fazla bir belediye haline geleceklerini müjdeledi.

Karalar Açiklamasi 'Çok Yakinda Geliri Giderinden Fazla Bir Belediyemiz Olacak'
Adana Büyüksehir Belediyesi, Levent ve Sakirpasa mahallelerinde iftar programi düzenledi.

Sakirpasa Mahallesi’deki iftar programi Adana Büyüksehir Belediyesi-IOM Turkey (Uluslararasi Göç Örgütü Türkiye Departmani) is birligiyle gerçeklestirildi.



Yüregir halki hep yanimda oldu

Komsu mahallelerden vatandaslarin da katildigi Levent Mahallesi’ndeki iftar programinda halka hitap eden Baskan Zeydan Karalar, Yüregir’in kendisi için önemine degindi. Baskan Zeydan Karalar, “Yüregir’de dogdum ve geçmis dönemde Seyhan Belediye Baskani oldum. Seyhan Belediye Baskani olmamda Yüregir halkinin büyük destegini gördüm. Halkimizin önemli destegi ile de Yüce Rabbim bize Adana Büyüksehir Belediye Baskanligi’ni nasip etti.

Ilçelerimizde ara sokaklarda yapilmasi gerekenler ilçe belediyelerine aittir. Suyu, altyapiyi, ana yollari Büyüksehir yapar. Büyüksehir olarak ayrica mahalleri güzellestiren, iyilestiren isler yapiyoruz. Dokunmadigimiz mahallemiz yok” dedi.



Adana ve Türkiye için basarmak zorundayiz

Büyük zorluklarin üstesinden geldiklerini kaydeden Baskan Zeydan Karalar, “Adana çok büyük bir cografya. Isimiz yogun ve zor. Sadece Adana degil, bütün Türkiye bizden çok sey bekliyor. Basarmak zorundayiz. Zorluklarin üstesinden geliyoruz ve çok yakinda geliri giderinden fazla bir belediyemiz olacak. Bu basariyi arkadaslarimizla birlikte gece gündüz çalisarak, mali disiplini saglayarak ve parayi iyi kullanarak hayata geçirdik. Sonuçta basarimizla; vatandasimiza daha fazla hizmet götürecegiz, sosyal destegi artiracagiz. Büyüksehir Belediyesi’ni çok daha fazla yaninizda hissedeceksiniz. Adana civar illerden uzun yillardir daha az para aliyor ve bunu da tersine çevirecegiz. Bu kardesiniz Adana’nin ve sizin hakkinizi almak için ugrasiyor. Hepinizin Ramazan Ayi’nin mübarek olmasini diliyorum. Bayraminizi kutluyorum, nice nice bayramlara saglikla girmenizi diliyorum” diye konustu.



Zor günler geride kalacak

Baskan Zeydan Karalar, Sakirpasa’daki iftar yemegi bulusmasinda da halka hitap etti ve Seyhan Belediye Baskanligi ve Büyüksehir Belediye Baskanligi yürüyüslerinde bölge halkinin kendisine verdigi destegi çok iyi bildigini belirterek, ülke olarak yasanan zor günlerin geride kalacagina olan inancini ifade etti.

Iftar programlarina muhtarlar, dernek baskanlari, IOM Turkey yetkilileri ile Adanalilar katildi.

Iftar programlarinda söz alan muhtarlar, Baskan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA