ATSO Baskani Uslu'nun Ramazan Bayrami Mesaji

Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, Ramazan Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

ATSO Baskani Uslu'nun Ramazan Bayrami Mesaji
Bayramlarin yardimlasma ve dayanisma duygularinin pekistigi, kirginliklarin sona erdigi özel ve müstesna günler oldugunu kaydeden Baskan Uslu, “Rahmet, bereket ve arinma mevsimi mübarek Ramazan-i Serifin ardindan Ramazan Bayrami’na kavusmanin sonsuz huzur ve mutlulugunu bir arada yasiyoruz. Bir yanda on bir ayin sultanini geride birakacak olmanin yüreklerimizdeki derin mahzunlugunu, diger tarafta ise son iki yildir pandemi nedeniyle buruk sekilde idrak ettigimiz Ramazan Bayrami’ni bu sene tüm sevdiklerimizle ruhuna en uygun sekilde kutlayacak olmanin tarifsiz mutlulugunu yasiyoruz. Bayramlar, ayni inanç, tarih ve kültürle birbirine bagli topluluklarin müsterek sevinç ve mutluluk günleridir. Gönüller arasinda sarsilmaz dostluk ve kardeslik baglari kuran, bizi biz yapan en büyük degerlerimiz olan bayramlarimiz yardimlasma ve dayanisma duygularinin da pekistigi müstesna zaman dilimleridir. Bizler millet olarak dünyanin neresinde olursa olsun mazluma yardim elini uzatmaktan imtina etmeyen, magdura ve mahzuna yüregini açan, onlara umut olan, kimsesizi gözeten ve koruyan kadim bir medeniyetin temsilcileriyiz.

Zorda olan kardeslerimize Ramazan ayinda oldugu gibi sefkat elimizi Ramazan Bayrami’nda da ayni hassasiyetle uzatmamiz gerekiyor. Bu bizim hem insani hem de inancimizin bizlere getirdigi temel bir görevdir. Yeryüzünde savaslarin sona erdigi, gönül cografyamizda huzur ikliminin yeserdigi, kimsesizlerin ve yaslilarin yalniz kalmadigi, ulusça cosku içerisinde yasayacagimiz saglik ve huzur dolu bir bayram yasanmasini temenni ediyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle ülkemiz sinirlari içerisinde ve disinda canlari pahasina terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin, ülkemizin ve tüm Adiyamanli hemserilerimizin mübarek Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA