1 Kilometrelik Dev Iftar Sofrasi Açiklamasi Bu Sofranin Basi Var Sonu Yok

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde düzenlenen iftar programinda 4 bin kisi ayni sofrada iftar yapti. Iftar sofrasinin uzunlugu yaklasik 1 kilometreyi buldu.

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde düzenlenen iftar yemeginde bulusan vatandaslar, 1 kilometrelik sahil seridini doldurdu. Süleymanpasa Belediyesi tarafindan ‘Gönül Sofralari’ ismiyle geleneksel hale getirilen iftar yemeginde bir araya gelen binlerce vatandas birlikte oruçlarini açti.

Sehrin Altinova Mahallesi’ne yeni kazandirilan Gazi Hasan Pasa ve Bülent Ecevit Parklarinda düzenlenen iftar yemeginde bir araya gelen 4 bin Süleymanpasali, sahil seridini çevreleyen bir kilometrelik yolda hep birlikte oruçlarini açti. Ilahi ve musiki dinletisi esliginde gerçeklesen iftar yemeginde vatandaslar açik havada iftarlarini yaptilar.

Binlerce vatandasin ayni masada bir araya gelerek olusturduklari dev iftar sofrasi, dron ile havadan görüntülendi.

Iftar gecesinde konusan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Tamamen belediyemizin imkanlariyla hizmete sundugumuz bu sahil parkimizda siz degerli Süleymanpasalilar ile gönül sofralarinda bir araya geldigim için çok mutluyum. Bu alanin kazandirilmasinda emegi geçen herkese tesekkür ederim. Insallah, bu Ramazan ayinin sonunda bayramin hemen arkasindan Altinova Mahallesi’ne çok yakin olan kisminda Millet Bahçesi çalismalarimiz basliyor. Insallah, seneye bir dahaki Ramazan’da Millet Bahçesinde güzel bir iftar açacagiz. Bugün burada yaklasik 4 bin kisiyiz. Insallah o gün, çok daha kalabalik bir sekilde gönül sofralarinda bulusacagiz. Ben, her birinizin Ramazanini kutluyorum. Yüce Mevlam sevdiklerinizle birlikte, saglik, mutluluk ve huzur içerisinde nice Ramazanlara, nice bayramlara ulasmayi nasip eylesin. Her birinizi sevgiyle, saygiyla, muhabbetle, hürmetle selamliyorum. Hayirli ramazanlariniz olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA