Yenimahalle'deki Mahalle Iftarlarina Vatandaslardan Yogun Ilgi

Ankara Yenimahalle Belediyesi, binlerce ilçe sakinini açik hava mahalle iftarlarinda bulusturmaya devam ediyor. Özevler ve Varlik Mahallelerinde gerçeklestirilen iftar programina mahalleliler yogun ilgi gösterdi.

Yenimahalle'deki Mahalle Iftarlarina Vatandaslardan Yogun Ilgi
Hafiz Fazli Çoban, Esat Aydogan’in ilahileri ve Kuran tilaveti ile baslayan iftar programlarina Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’in yani sira CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdogan, CHP Yenimahalle Ilçe Baskani Ferudun Güngör, Belediye Baskan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayida mahalleli katildi.

“Ramazanin coskusunu birlikte yasiyoruz”

Önce Özevler Mahallesinde Yenimahalle Belediyesi Zübeyde Hanim Konukevi’nde kalan hasta yakinlari ile ardindan da Varlik Mahallesi sakinleri ile ayni sofrada bulusan Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Bugün sizlerle beraber çocuklugumuzda kurdugumuz gibi herkesin esit oldugu bir sofrada bulunmaktan onur duyuyorum. On bir ayin sultani Ramazan Ayi’nda kurdugumuz iftar sofralarinda Yenimahallelilerle bir arada olmanin mutlulugunu yasiyorum. Ramazanin coskusunu da muharremin acisini da hep birlikte yasiyoruz. Bu sofralarda oldugu gibi birlik ve beraberligimizin daim olmasini diliyor, vatandaslarimizin Ramazan Bayramini simdiden kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA