Sehit Aileleri Ve Ögrenciler Iftarda Bulustu

Tavas Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Ramazan Ayi’nda gönülleri isitan bir iftar programi ile Tavas Ilçesindeki Sehit Aileleri ve yurtlarda kalan ögrencileri bulusturdu. Tavas Yurt bahçesinde düzenlenen programda dualar vatan için topraga düsen tüm sehitler için edildi.

Sehit Aileleri Ve Ögrenciler Iftarda Bulustu


Ramazan bereketi tüm Türkiye’de oldugu gibi Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Yurtlarinda da yasaniyor. Bayrama sayili günler kala Tavas Yurdunda kalan ögrencilerle Tavasli Sehit Aileleri iftarda bir araya geldi. Tavas Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü’nün organize ettigi program dualarla basladi.

Evlerinden uzakta olan ögrenciler aileler ile sohbet edip Ramazan ayinin maneviyatini birlikte yasadilar.

Ilman, “Sehitler her daim dualarimizda olacak”

Iftar programi öncesinde Tavas Yurt Müdürlügü personeli ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman yapimi tamamlanip faaliyete geçen Tavas Futbol Sahasinda incelemelerde bulundu. Tavas Gençlik ve Spor Il Müdürü Serdar Eren’den yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Ilman Iftarda Sehit Aileleri için düzenlenen programa katildi.

Ailelerle yakindan ilgilenerek sohbet eden Ilman, “Aile hasreti çeken gençlerimizle sehit yakinlarimizin bir araya gelmesi dolayisiyla çok anlamli bir program oldu. Suan burada gençligimiz varsa, bunu vatanimiz için topraga düsmüs gencecik fidanlarimiza, sehitlerimize borçluyuz. Üzerimize düsen görev, sehitlerimiz için ülkemizi her alanda en ileriye tasimak, ay yildizli bayragimizi dalgalandirmaktir” dedi.

Kaynak: İHA