Kütahya Il Emniyet Müdürü Necmettin Koç'a Veda Iftari

Güney Afrika’nin Pretorya Büyükelçiligine Içisleri Müsaviri olarak atanan Il Emniyet Müdürü Necmettin Koç onuruna iftar daveti düzenledi.

Kütahya Il Emniyet Müdürü Necmettin Koç'a Veda Iftari
Koç’a verilen veda iftarina katilan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Müdür Koç’a, yeni görevinde basarilar dileyerek, Kütahya’daki görevi esnasinda gösterdigi gayret için tesekkür etti.

2019 yili Eylül ayinda Kütahya Il Emniyet Müdürlügü görevine baslayan Birinci Sinif Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Güney Afrika’nin Pretorya Büyükelçiligine Içisleri Müsaviri olarak atandi. Emniyet Müdürü Koç’a verilen veda iftarina katilan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Necmettin Koç’un, Kütahya’ya atandigi günden itibaren özveri ile çalistigini dile getiren Baskan Isik, Emniyet Müdürü Koç’a yeni görev yerinde basarilar diledi.

Il Emniyet Müdürü Necmettin Koç’a yeni görevinde basarilar dileyen Vali Ali Çelik, “Kütahya’mizin huzur ve güvenligi için 24 saat mesai esasina göre hizmet etti. Olaylara bakis açisi ve yaklasimi, aranilan her anda ulasilir olmasi Devletimiz adina mutluluk duydugumuz hususlar. Beraber planladigimiz her göreve bir polis memurunun sevk ve kararliligi, emniyet müdürü iradesi, planlama ve vizyonuyla büyük bir katki sundu. Hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Yeni görev yerinde de basarili olacagina inaniyorum. Orada da milletimize, Devletimize katki sunmaya devam edecek” diye konustu.

Kütahya’da görev yapmaktan duydugu mutlulugu paylasarak helallik isteyen Necmettin Koç, “Burada çok güzel dostluklar kazandim. Bu dostluklarin ebedî olmasini istiyorum” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Güzel, Vali Çelik ve Baskan Isik, Koç’a günün anisina hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA