Kaymakam Açikgöz, Ögrencilerle Sehit Mezarini Ziyaret Etti

Yozgat’in Saraykent ilçesinde Kaymakam Ali Açikgöz ögrenciler ile birlikte 15 Temmuz sehidi Beytullah Yesilay’in kabrini ziyaret ederek dua etti.

Kaymakam Açikgöz, Ögrencilerle Sehit Mezarini Ziyaret Etti
Saraykent Kaymakami Ali Açikgöz, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafindan gerçeklestirilen hain darbe girisiminde sehit olan Beytullah Yesilay’in kabrini ögrencilerle birlikte ziyaret etti. Sehidin isminin verildigi Sehit Beytullah Yesilay Ilkokulu ögrencileriyle mezar çevresinde düzenleme yapip çiçek diken Kaymakam Açikgöz, sehit için dua etti.

Gençlere milli ve manevi degerleri kazandirmak amaciyla bu tür etkinlikleri gerçeklestirdiklerini söyleyen Saraykent Kaymakami Ali Açikgöz, “Genç kardeslerimiz ile yolda karsilastik. Sehit Beytullah Yesilay Ilkokulunda ögrenci olduklarini ögrenince, sehidimizin mezarini birlikte ziyaret etme davetinde bulundum. Davetimi geri çevirmedikleri için kendilerine tesekkür ediyorum. Her biri piril piril bu kardeslerimizden bir de söz aldim. Bayram dolayisiyla çiçeklendirme yaptigimiz sehit mezarlarimizdaki çiçekleri, arkadaslariyla beraber gelip ara ara sulayacaklar. Sehidimiz için Fatiha’lar okuyacaklar” dedi.

Sehit mezari ziyaretine Ilçe Müftüsü Yasin Baykal, Ilçe vaizi Fatih Sahan ve Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Murat Ekinci de eslik etti.
Kaynak: İHA