Çekmeköy'de 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' Kampanyasiyla Gerçeklesen Trafik Denetimine Kaymakam Resul Çelik Katildi

Içisleri Bakanligi’nin baslattigi ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ kampanyasi çerçevesinde Ramazan Bayrami tatili sebebiyle tüm yurtta trafik denetimleri gerçeklestirildi. Çekmeköy’de gerçeklestirilen denetimlere ise Çekmeköy Kaymakami Resul Çelik katildi.

Çekmeköy'de 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' Kampanyasiyla Gerçeklesen Trafik Denetimine Kaymakam Resul Çelik Katildi
Içisleri Bakanligi’nin baslattigi ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ kampanyasi çerçevesinde Ramazan Bayrami tatili sebebiyle tüm yurtta 30 Nisan - 01 Mayis ve 04-05 Mayis ile 07-08 Mayis tarihlerinde trafik denetimleri gerçeklestiriliyor.

Çekmeköy’de gerçeklestirilen denetimlerde ise Çekmeköy Kaymakami Resul Çelik, trafik denetimlerine katilarak uygulama noktasinda görevi basinda olan kolluk kuvvetlerine islerinde kolaylik diledi. Sogukpinar Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi ve Sile Otoyolu Sazakçesme mevkiinde kurulan uygulama noktalarinda durdurulan araçlarin sürücüleri ile sohbet eden Kaymakam Çelik, keyifli ve güvenli yolculuklar diledigi sürücülere trafik kurallarini hatirlatti.

Vatandaslar ile sohbetinde ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ kampanyasina dikkat çeken Kaymakam Çelik, kemer takmayan sürücülerin, özellikle arka koltuktaki yolcularin emniyet kemeri takmalarini rica etti. Denetimlerde Çekmeköy Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Gülali Çendik ve Çekmeköy Ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oguz Namli da hazir bulundu.
Kaynak: İHA