Baskan Soykan Açiklamasi 'Daha Güzel Bir Akyazi Için Çok Çalisacagiz'

Son 3 yilda ilçede önemli islere imza attiklarini belirten Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Biz bir aileyiz, yaptigimiz çalismalarda her birinizin emegi var. Daha güzel bir Akyazi için elbirligi ile çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Daha Güzel Bir Akyazi Için Çok Çalisacagiz'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, düzenledigi iftar programinda belediye çalisanlari ile bir araya geldi. Iftar programina Baskan Soykan’in yani sira, AK Parti Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Ali Inci, AK Parti Sakarya eski Milletvekili Recep Yildirim, Belediye Baskan Yardimcilari Ali Özer, Aslan Yilmaz, Mehmet Öztürk ve Mehmet Çakmak, belediye çalisanlari ile aileleri katildi.

Iftar öncesinde tek tek masalari gezerek personel ile sohbet eden Soykan, oruçlarin açilmasi sonrasinda son 3 yilda ilçede önemli islere imza attiklarini söyledi.



“Biz büyük bir aileyiz”

Ramazan ayinin sonuna yaklasildigini hatirlatan Soykan, “Ramazan boyunca merkez ve merkeze uzak mahallelerimizde hemserilerimizle iftar sofralarinda bir araya geldik. Bugün de birlikte mesai yaptigimiz, yol yürüdügümüz ve omuz omuza verip çalistigimiz kiymetli personellerimiz ile birlikte iftar yapmanin mutlulugunu yasiyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.



“Daha güzel bir Akyazi için çok çalisacagiz”

Seçimlerin üzerinden geçen 3 yilda Akyazi’da önemli islere imza attiklarini belirten Soykan, “Bu çalismalarda hepinizin emegi var. Her birinize özverili çalismalarinizdan dolayi tesekkür ediyorum. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da vatandaslarimiza hizmet etmeye devam edecegiz. Daha güzel bir Akyazi için çok çalisacagiz. Her birinize iftara katiliminizdan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA