Arnavutköy Kaymakami, Uygulamada Sürücüleri Tek Tek Uyardi

Arnavutköy Kaymakami Dr. H. Nail Anlar, Ramazan Bayrami öncesinde ilçede gerçeklestirilen uygulamaya katilarak, yola çikacak sürücüleri emniyet kemeri konusunda tek tek uyardi.

Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Ramazan Bayrami öncesinde denetimlerini artirarak yola çikacak olan vatandaslara uyarilarda bulundu. Istanbul Vali Yardimcisi ve Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. H. Nail Anlar, denetimlere katilarak sürücüleri tek tek emniyet kemerinin öneminden bahsederek uyardi. Denetimlerde uyarilan sürücülere ve yaninda bulunan yolculara tek tek brosürler dagitildi.

“Yola çikacak vatandaslarimiz kesinlikle kemer konusunda dikkatli olsunlar”

Yapilan denetimler ile ilgili vatandaslara seslenen Istanbul Vali Yardimcisi ve Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. H. Nail Anlar, “Bugün 81 ilimizde es zamanli olarak emniyet kemerinin farkindaligini anlatmak amaci ile yürütülen proje kapsaminda Arnavutköy ilçemizde de denetimler yapiyoruz. Vatandaslarimiz ile gerekli brosürlerimizi dagitip uyarilarda bulunduk. Sürücülerimizin genellikle emniyet kemeri takilmasi hususunda uyumlu olduklarini gözlemledik. Bütün sürücülerimizin bayramini tebrik ederken yola çikacak vatandaslarimizin dikkatli olmasini muhakkak emniyet kemeri kullanmalarini rica ediyoruz. Hizdan kaçarak kurallara uyulan bir bayram diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA