Malatya'nin Kanaat Önderlerini Iftarda Bir Araya Geldi

Ramazan ayi boyunca toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasinda bulusan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, bu kez de Malatya’nin kanaat önderlerini iftarda konuk etti. Iftar programinin ardindan Yeni Cami’deki çay sohbetine katilan Baskan Güder, sahuru ise Eyüp Sultan Cami’de vatandaslarla yapti.

Malatya'nin Kanaat Önderlerini Iftarda Bir Araya Geldi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Ramazan ayinin bereketi hep birlikte yasanir” diyerek, Ramazan ayinda gelenek haline getirdigi iftar programlarini sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasinda bulusan ve geçtigimiz günlerde AK Parti’de görev almis teskilat üyelerini agirlayan Baskan Güder, bu kez de Malatya’nin kanaat önderlerini iftarda konuk etti. Hastane Cafe’de düzenlenen iftar yemeginde konuklar ile yakindan ilgilenen gecenin ev sahibi Baskan Güder, katilimcilarin ramazani seriflerini, Kadir Gecelerini tebrik ederek, hayirla, saglikla, huzurla, esenlikle bayrama kavusmayi temenni etti.

Vatandaslarla çay sohbeti ve sahur programi

Her zaman Battalgazililerle iç içe olan ve bunu Ramazan ayinda da sürdüren Baskan Güder, iftar programinin ardindan Kadir Gecesi nedeniyle Yeni Cami’deki çay sohbetinde vatandaslarla bulustu. AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte gece geç saatlere kadar vatandaslarla hasbihal eden Baskan Güder, çay sohbetinin ardindan Eyüp Sultan Cami’de düzenlenen programda vatandaslarla birlikte sahur yaparak, birlik ve beraberlik mesajlari verdi.

“Sizler bizim yolumuzu aydinlatiyorsunuz”

Baskan Güder, 11 ayin sultani Ramazan ayi, Battalgazi’de bir baska güzel yasandigina dikkat çekerek, “Mübarek bir aydayiz. Bu mübarek ayda toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye çalistik, ayni sofrayi paylasmaya çalistik. Huzur, kardeslik ve paylasmanin en çok yasandigi bugünlerde vatandaslarimiz ile iftar, sahur ve çay sohbetlerinde bir araya geliyoruz. Dostluklarimizi, kardesliklerimizi pekistiriyoruz. Battalgazi’mizde yaptigimiz çalismalari vatandaslarimiz ile degerlendiriyoruz, istisare etme imkani buluyoruz. 11 ayin sultani Ramazan, Battalgazi’de bir baska güzel yasaniyor. Her zaman ilçemizdeki vatandaslarimizla iç içe olmayi önemsedik, önemsemeye de devam edecegiz. Bir olmamiz lazim, beraber olmamiz lazim. Battalgazi Belediyesi olarak toplumun her kesimine esit hizmet götürmek için elimizden gelen tüm çabayi gösteriyoruz. Sizler bizim yolumuzu aydinlatiyorsunuz. Sizlerin bize verecegi tavsiyeler bizim için talimat olur. Geride biraktigimiz 3 yillik zamanda ciddi sikintilar yasadik ve bu durumu birlik içerisinde atlattik. Bu birlik ve beraberlik ilçemize ayri bir güzellik getirdi. Yapmis oldugumuz davete icabet ettiginiz için hepinize en kalbi duygularimla sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

“Ramazan ayinin fazileti hep birlikte yasanir”

Ramazan ayinin faziletini ve bereketi birlikte daha güzel yasandigini aktaran Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdül Kadir Duran, “Bu iftar programini organize eden Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkürlerimi sunuyorum. Bir ilin ya da ilçenin kanaat önderlerinin ve esraflarinin önemli oldugunu sürekli ifade ederim. Sizler toplumun önünde hatiri sayilir, sözü dinlenen insanlarsiniz. Bizler için çok degerlisiniz. Sizlerle 11 ayin sultani Ramazan ayini hep birlikte teneffüs etmek, ayni sofrada bulusmak bizim için önemli. Tüm kanaat önderlerimizin Ramazan Bayramini simdiden kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA