E-Twinning Projesi Nisan Ayi Sonunda Çalismalarini Tamamliyor

Zonguldak’in Alapli ilçesi Asagidag Ilkokulunda görev yapan sinif ögretmeni Mine Yilmazer’in kuruculugunu yaptigi e-Twinning projesi nisan ayi sonunda çalismalarini tamamlayacak.

E-Twinning Projesi Nisan Ayi Sonunda Çalismalarini Tamamliyor
Zonguldak’in Alapli ilçesi Asagidag Ilkokulunda görev yapan sinif ögretmeni Mine Yilmazer’in kuruculugunu yaptigi ve Portekizli ve Türk ögretmenlerin birlikte yürüttügü projeyi Mine Yilmazer tanitti.

Proje hakkinda bilgi veren sinif ögretmeni Mine Yilmazer ’’Adindan da anlasilacagi gibi, dünyamizdaki savas gerçekligine karsi durmayi amaçlamaktadir. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yurtta sulh cihanda sulh" sözüne atifla dünyanin farkli yerlerindeki bütün savaslara isyan ve isyan ediyoruz. Hümanist bakis açisiyla ve samimi algilarimizla, harap olmus sehirler, harap binalar, ölüler ve çocuklar, korku ve gözyasi içindeki insanlar gibi savas sahneleri görmek iste miyoruz. Baris içinde yasamanin mümkün oldugunda ve istersek birbirimizi sevmenin mümkün oldugunda israr ediyoruz. Bu AB e-Twinning projesinde , baris mesajlarimizi ve sloganlarimizi göndermeyi ve ögrencilerimizin Savasa karsi bilinçli SEVGI algilarini ve duygularini olusturmayi amaçliyoruz. Essiz dünyamizda sevgi ve baris diliyoruz” seklinde konustu
Kaynak: İHA