Bayirköy'da 2 Bin Kisi Ayni Iftar Sofrasinda Bulustu

Bayirköy’de düzenlenen iftar programinda yaklasik 2 bin kisiyle ayni sofrayi paylasan Belediye Baskani Mustafa Yaman birlik ve beraberlik mesajlari verdi.

Bayirköy'da 2 Bin Kisi Ayni Iftar Sofrasinda Bulustu
Bilecik’in Bayirköy Beldesi’nde 2 bin kisilik iftar programi organize edildi. Bayirköy Belde Belediye Baskani Mustafa Yaman’in öncülügünde gerçeklestirilen programa, halk yogun ilgi gösterdi. Ramazan ayinin manevi iklimini düzenledigi programlarla tüm beldede yasatan Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, 2 buçuk senenin ardindan Bayirköy halki ile iftar sofrasinda olmanin mutlulugunu yasadigini belirtti.

Baskan Yaman, “Salginin gölgesinde geçen 2 buçuk yilin ardindan kalabalik bir iftar sofrasinda oruç açmanin mutlulugunu yasiyoruz. Basi rahmet, ortasi magfiret ve sonu da cehennemden kurtulus olan mübarek Ramazan ayinin son günlerini yasiyoruz. Bizleri bu nimete eristiren Allah’a sükürler olsun. Duamiz odur ki kardesligin, dostlugun ve Islami degerlerin pekismesini amaçlayan, Ramazan’in rahmetiyle, Rabbimizin affina da mazhar olmusuzdur. Soframiza tesrif eden, katilan herkese tesekkür ediyorum. Rabbim tuttugumuz oruçlari kabul buyursun” dedi.

Kaynak: İHA