Altay Kongresinde Eski Baskanin Yakini Biçaklandi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay’in olaganüstü genel kurulunun ardindan, eski baskan Özgür Ekmekçioglu’nun yakini bir kisi, taraftarlar tarafindan bacagindan biçaklanarak yaralandi.

Altay Kongresinde Eski Baskanin Yakini Biçaklandi
Spor Toto Süper Lig’de düsme hattinda yer alan Altay’da Baskan Özgür Ekmekçioglu’nun istifa etmesi üzerine düzenlenen olaganüstü genel kurul, Izmir Faal Futbol Hakemleri Dernegi’nde düzenlendi.

Raporlarin okunmasinin ardindan üyelere söz verilirken, bir üyenin konusmasinda, “Baskan Özgür Ekmekçioglu’nu ibra etmemeye davet ediyorum” demesi üzerine tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma yumruklasmaya varan kavgaya dönüstü. Genel kurulun düzenlendigi salona çevik kuvvet polisleri girdi. Polis ekipleri olaya müdahale ederken, Özgür Ekmekçioglu da kendisine sosyal medyadan hakaret ettigini ileri sürdügü bir üyeye bagirarak, “Senin yasin kadar milyonlarimi ben bu kulübe harcadim” dedi.



Kongrenin ardindan yakini biçaklandi

Kongrenin ardindan salondan ayrilan ve eski baskan Özgür Ekmekçioglu’nun yakini oldugu ögrenilen Çagdas Ö., taraftarlarla tartisti. Çagdas Ö., aracina binecegi sirada bir grup taraftarin biçakli saldirisina ugrarken bacagindan yaralandi. Olay üzerine gelen saglik ekipleri tarafindan ambulansla Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan Çagdas Ö.’nün tedavi altinda alindigi ögrenildi.

Polis ekipleri, olayi gerçeklestiren süpheli veya süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA