Kocasinan'da 6 Derslikli Anaokulun Temeli Atildi

Kocasinan Belediyesi tarafindan hayirsever Refik Sapci’nin destegiyle Seker Mahallesi’nde yaptirilan 6 derslikli Anaokulu ’nun temeli atildi. Gelecegin teminati çocuklarin tekli egitime geçmesi noktasinda yogun gayret gösterdiklerini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’inin farkli yerlerinde okullarin yapilmasi için arsalarin hazir hale getirildigini ve hayirseverlerin katkilariyla yeni okullarin temellerini bir bir atacaklarini söyledi.

Kocasinan'da 6 Derslikli Anaokulun Temeli Atildi


Kocasinan Belediyesi olarak egitime ve ögretime hassasiyetle her zaman destek verdiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, “Seker Mahallesi’nde anaokulunun temelini atiyoruz. Insallah kazasiz, belasiz insaatinin tamamlanmasini diliyorum. Çocuklarimizin civil civil seslerinin yükselecegi okulun bulundugu konum olarak da ayrica degerli ve önemlidir. Okulun alani, Sehir Hastanesi’nin kuzeyinde ve TOKI 4.etabin bulundugu yerdedir. Burasi, yeni yapilasan bir alan oldugu için okul, pazar yeri, cami ve çevre düzenlemesi gibi yeni yapilarin olmasi gerekiyor. Bir yandan konut çalismalari baslarken diger yandan ise altyapisiyla birlikte kamunun ihtiyaci olan binalari hayirseverlerimizin destekleriyle yapiyoruz. Allah, hayirli saglikli uzun ömürler versin. Allah, hayrini kabul etsin. Refik Sapci büyügümüzün destegiyle Kocasinan Belediyesi tarafindan yapilan 6 derslikli anaokulunu, bu yil tamamlayarak, hizmete almayi planliyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Büyük ve Güçlü Türkiye için yüzlerce projeyi hayata geçirdiklerini ve bunlardan en önemlisinin de gençler için yapilan projeler oldugunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA