Jandarma Ekipleri Köyde Yasayan Çocuklara Bayram Sevincini Önceden Yasatti

Yozgat Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligine bagli ekipler, köy okulunu ziyaret ederek, ögrencilerle bayramlasip hediye verdi.

Jandarma Ekipleri Köyde Yasayan Çocuklara Bayram Sevincini Önceden Yasatti
Jandarma ekipleri, Ramazan Bayrami öncesi, “Çocuklar Gülsün Bayram Olsun Çocuklarin Bayramlari Seker Tadinda Geçsin” projesi dogrultusunda Yozgat’in Yerköy ilçesine bagli Saray Köyü Ilk ve Orta Okulunda egitimlerini sürdüren 101 ögrenciyi ziyaret ederek çocuklarla bayramlasti. Ekipler, bayramlik kiyafet, oyuncak, boyama kitabi ve seker dagitarak çocuklara erken bayram sevinci yasatti.

Diger yandan jandarma ekipleri, ‘Nazik’ isimli bomba arama köpegi ile kisa bir gösteri düzenledi.

Egitmeninden aldigi komutlari yerine getiren köpek, ögrencilerin dikkatini çekti. Yaklasik 5 dakika süren gösteriyi izleyen ögrenciler büyük sevinç yasadi.

Ögrencilerden Ecrin Aslaner, “Bugün okulumuza jandarmalar geldi, bize bayramlik hediyeler getirdi. Onlara çok tesekkür ediyoruz.” dedi.

Buglem Medine Akyürek isimli ögrenci de, “Okulumuza jandarma agabey ve ablalarimiz geldi. Bize bayramlik hediyeler getirdiler ve çok mutlu olduk. Onlari çok seviyoruz. Okulumuza köpek geldi ve gösteri yapti, çok eglendik.” seklinde konustu.

Saray Yibitas Ilk ve Ortaokulu Müdürü Bekir Ercan ise Il Jandarma Komutanligi ekiplerine tesekkür ederek, “Saray, Igdecik ve Ardasan köyünden ögrencilerimiz okulumuzda egitim görmektedir. ‘Çocuklar gülsün hep bayram olsun’ projesi ile Yozgat Il Jandarma Komutanligi ekipleri okulumuzu ziyaret etti. Bayram öncesi ögrencilerimize bayram hediyeleri ve seker dagitarak jandarmanin yaptigi faaliyet ile ilgili ögrencilerimize bilgi verdi. Herkese çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA