Fatih'te Basin Mensuplari Sahur Programinda Bir Araya Geldi

Fatih Belediyesi Çatladikapi sosyal tesislerinde basin mensuplari sahur programinda bulustu.

Fatih'te Basin Mensuplari Sahur Programinda Bir Araya Geldi
Fatih Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen sahur programina, Fatih Belediye Baskani Mehmet Ergün Turan’in yani sira çok sayida basin mensubu katildi.

Fatih Belediye Baskani Turan, masalari tek tek dolasarak basin mensuplariyla sohbet etti. Sohbet sonrasi sahur yemegi yenildi.

Programda konusan Fatih Belediye Baskani Mehmet Ergün Turan, “Degerli dostlar tabii çok yorucu bir is yapiyorsunuz. Basin mensubu arkadaslarimiz. Ben Abdurrahman’i her seferinde baskanim böyle bir sey yapalim, dedigimde simdi ona da söyleyecegim; sunu dogru bulmuyorum belediye baskani topladi arkadaslarimiz degil. Arkadaslarimiz biz Fatih Belediyesi olarak sizin bir arada olmaniza ev sahipligi yapiyoruz. Yoksa ben belediye baskani olarak ev sahibi bugün ben degilim. Fatih Belediyesi ev sahibi ama asil Abdurrahman ev sahibi. Onun için tekrar burada bir araya gelmemize belki vesile oldunuz. Tesrifleriniz için burada benim için de, videolar içerisinde tanidigim bir sürü arkadasimizi, dostumuzu görmeyi bekliyorum. tesriflerinizi tekrar tesekkür ediyorum. Geceniz mübarek olsun. Saygilar sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA