Baskan Altun, Esnafi Bir Araya Geldi

Selim Belediye Baskani Coskun Altun, esnafla bir araya geldi.

Baskan Altun, Esnafi Bir Araya Geldi
Kars’in selim ilçesi Belediye Baskani Coskun Altun, ilçe merkezinde bulunan esnafi tek tek ziyaret ederek kandillerini kutladi. Altun, esnafin sorun ve sikintilarini dinledi, yapilmasi gerekenleri anlatti.

2 dönemdir Selim Belediye Baskanligi’ni yürüten AK Partili Baskan Coskun Altun, durmak bilmiyor. Belediye de mesaiye baslamadan önce ilçe vatandaslari ve esnafi ziyaret eden Altun, esnafla ilçeye ne yapilabiliri konusuyor, esnaf ve vatandaslarin fikirlerini aliyor.

2 dönemde Selim’de çok önemli projeleri hayata geçiren Baskan Altun, yaptigi kent meydani, parklar, belediye hizmet binasi, sicak asfalt yol, oto gar, kaldirim ve ilçenin dogal gaz sorunlarini tek tek çözdü. Selim’i yasanilabilir bir hale getiren Baskan Altun, vatandas odakli hizmet vermeye devam ediyor.

Kandil dolayisiyla esnafi ziyaret ettigini ifade eden baskan Coskun Altun, “Kadir Gecesi dolayisi esnafimizi ziyaret ettik. Hem kendilerini kutladim, hem de sohbet etme imkani buldum. Biz Selim’i daha güzel, daha yasanabilir hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Allah çok sükür çok önemli projeleri hayata geçirdik. Bundan sonrada çalismalarimizi ayni sekilde sürdürüyoruz. Tabi biz projelerimizi hayata geçirmeden önce esnaf ve vatandaslarimizin da fikirlerini aliyoruz. Çünkü burada birlikte yasiyoruz. Amacimiz daha güzel bir Selim, çalismalarimizi bu dogrultuda sürdürüyoruz” dedi.

Kadir Gecesi dolayisiyla mesaj yazmak yerine esnaf ve vatandasi ziyaret ederek kandillerini kutlayan Altun, esnafa hayirli isler dileyerek bir süre sohbet etti. Cadde de vatandaslarla görüsen Altun, daha sonra belediyeye geçti.
Kaynak: İHA