Sakarya'daki Otobüs Kazasindan Aci Haber

Sakarya’nin Sögütlü ilçesi D-650 Karayolu’nda yolcu indirmek için yavaslayan özel halk otobüsüne kamyonunun arkadan çarpmasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda yaralanan 69 yasindaki Bekir Çelik, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Sakarya'daki Otobüs Kazasindan Aci Haber
Kaza, Sögütlü ilçesi D-650 Karayolu Rüstemler Mahallesi mevkii Adapazari istikametinde dün meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Rüstemler Mahallesi girisinde yer alan durakta yolcu indirmek isteyen I.P. idaresindeki 54 J 2561 plakali özel halk otobüsüne, ayni istikamette seyir halinde olan Y.G. idaresindeki 16 U 8051 plakali kamyon arkadan çarpti. Kaza neticesinde otobüs dere kenarina sürüklenirken otobüs sürücüsü ve yolcu olarak bulunan toplam 11 kisi yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida saglik, polis ve tedbir amaçli itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahale sonrasinda yaralilari çevre hastanelere kaldirdi. Konuya iliskin baslatilan inceleme devam ediyor.

Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne yarali olarak kaldirilan 69 yasindaki Bekir Çelik’ten ise aci haber geldi. Çelik, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Çelik’in cenazesi hastane islemleri sonrasinda Ferizli ilçesi, Istiklal Mahallesi Göçmenevler Camii’nde kilinacak namazin ardindan Ferizli Merkez Yeni Mezarligi’na defnedilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA