Baglar Belediye Baskani Beyoglu'ndan Çocuklara Yardim

Diyarbakir’in Baglar ilçesi Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun talimatiyla ihtiyaç sahibi çocuklara giyim desteginde bulunuldu.

Baglar Belediye Baskani Beyoglu'ndan Çocuklara Yardim
Baglar Belediyesi ekipleri tarafindan tespit edilen aileler için bayram öncesi iyilik ve hayir seferberligi baslatildi. Aralarinda yetim ve öksüzlerin de bulundugu çocuklara kiyafet desteginde bulunuldu. Belediye tarafindan tespit edilen çocuklara belediyenin giyim magazasi tarafindan temin edilen kiyafetler Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binasi’nda düzenlenen etkinlikle ihtiyaç sahiplerine takdim edildi.

Türkiye’nin sosyal ve gönül belediyeciligini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderligindeki sosyal devlet anlayisi ile ögrendigini belirten Baskan Beyoglu, “Allah’a binlerce kez hamd olsun bizler de bunu üç yildan beri Baglar’da yerine getiriyoruz. Iyilik ve hayir seferberligine yilin 365 gününde devam ediyoruz. 50 binden fazla insanimiza bu yolla destek olduk. Çocuklarin mutlulugu dünyanin en güzel duygusudur. Simdiden tüm çocuklarimizin bayramini en içten duygularimla tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Aileler ve çocuklar, verilen hediyelerden ötürü Baskan Beyoglu’na tesekkür ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA