Yedigi Tokat Sonrasi Kursun Yagdirdi Açiklamasi 1 Yarali

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çikan tartismada kendisine tokat atilan sahis, yanindaki silahla kursun yagdirdi. Olayda 1 kisi yaralandi.

Yedigi Tokat Sonrasi Kursun Yagdirdi Açiklamasi 1 Yarali
Olay, Gebze ilçesi Tatlikuyu Mahallesi Tatlikuyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda alacak verecek meselesi oldugu ögrenilen iki grup arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi ile bir sahis, yaninda getirdigi tabancayi çikararak diger sahislara kursun yagdirdi. Kursunlarin isabet ettigi Tahsin E. yaralanirken, vuran sahis ise olay yerinden kaçti. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri yarali sahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ardindan ambulansa alinan yarali tedavi edilmek üzere özel bir hastaneye kaldirildi. Yaralinin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Sahsin kursun yagdirdigi anlar kamerada

Öte yandan, kaçan sahsin kursun yagdirip bir kisiyi yaraladigi olay ani bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde sahislarin tartistigi, aralarindan bir kisinin digerine tokat attigi görülüyor. Görüntülerin devaminda tokat yiyen sahis, yaninda getirdigi silahi çikararak diger sahislara ates etmeye basliyor. Kursunlarin isabet etmemesi için etrafa kaçisan sahislar, araçlarin arkasina saklaniyor.

Polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA