Hakkari Vali Yardimcisi Kiliç, Aile Ziyaretlerinde Bulundu

Hakkari Vali Yardimcisi Mustafa Emre Kiliç, kentin degisik mahallelerdeki sehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek sorun ve sikintilarini dinledi.

Hakkari Vali Yardimcisi Kiliç, Aile Ziyaretlerinde Bulundu
Hakkari Vali Yardimcisi Mustafa Emre Kiliç, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoglu ile birlikte kentin degisik noktalarinda bulunan sehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ailelerin sorun ve sikintilarini yerinde dinleyen Vali Yardimcisi Kiliç, ailelere Vali Idris Akbiyik’in selamlarini iletti. Çocuklara degisik hediyeler veren Vali Yardimcisi Kiliç, onlarla bir süre sohbet ederek yakindan ilgilendi. Her zaman sehit ve gazi ailelerinin yaninda olduklarini ifade eden Vali Yardimcisi Kiliç, ailelerin tüm taleplerini not alarak gereginin yapilacagini söyledi.



Ziyaretlerde memnun olduklarini ifade eden sehit ve gazi aileleri, kendilerini yalniz birakmayan Hakkari Valiligi yetkililerine tesekkür ettiler. Kibris Gazileri, Arafat Tas ve Ahmet Onay ise, gazi maaslari arasindaki farkliligin düzeltilmesini stediler.
Kaynak: İHA