Destici'den CHP'li Vekile Tepki Açiklamasi 'Vatana Parmak Sallamalarina Müsaade Etmeyecegiz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, “Ermeni ve PKK sevdalisi milletvekillerinin devlete, ülkeye ve vatana parmak sallamasina müsaade etmeyecegiz” dedi.

BBP Genel Baskani Mustafa Destici, BBP Sultanbeyli Ilçe Teskilati’nin düzenledigi iftar programina katildi.

Programa partililer ile aralarinda Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, siyasi parti temsilcileri ve STK üyelerinin de yer aldigi yaklasik 2 bin 500 kisi katildi.

Burada konusan Destici, sözlerine “Pençe Kilit” ve “Eren Abluka” operasyonlarindaki sehitlere rahmet, yaralilara acil sifalar dileyerek basladi.

Askerlerin ve devletin terörle mücadele ederken onlarin siyasi uzantilarinin Mecliste devlete ve millete kafa tutmaya devam ettigini söyleyen Destici, “O yetmiyor, bir de içlerine aldiklari Ermeni çetesi Hinçak ve Tasnak, ASALA terör örgütü artiklarini da Mecliste konusturuyorlar. Onlara ’Sözde Ermeni soykirimi varmis ve bunu TBMM kabul etsin’ gibi bir alçakligi, hadsizligi yaptiriyorlar. Bunu kiniyor ve reddediyorum” ifadelerini kullandi.

“Kiliçdaroglu, HDP’yle gizli ortakliklarini ifsa etmemek adina konusmuyor”

“CHP’li bir vekilin 1915 Nisan’inda bir kisim, onun ifadesiyle ’Ermeni aydinlarinin’ Anadolu’nun çesitli sehirlerine sürgüne gönderme ve yok edildikleri iftirasini atmasini milletimizin vicdanina havale ediyorum ve kiniyorum" diyen Destici, su ifadeleri kullandi:

“Her konuda konusan Sayin Kiliçdaroglu bu konuda ne diyor? Bir de onu duymak istiyorum. Maalesef bugüne kadar bu konularda hiçbir yorum yapmadi. Çünkü PKK’nin uzantisi HDP’yle gizli ortakliklari var ve bu ortakligi ifsa etmemek adina konusmuyor ama biz ve milletimiz bunu biliyoruz."

“Bunlar yargiya havale edilecekler”

Destici, "Demirtas içeriden çiksin diyenler ve Sezgin Tanrikulu’nun açiklamalari ile ilgili basta Kiliçdaroglu olmak üzere CHP sözcüleri ve Millet Ittifaki’nin diger temsilcileri ne diyor? Bunu duymak istiyorum ama su ana kadar bu konuda hiçbir söz duymadik" dedi.

TBMM’nin yapmasi gerekenler oldugunu belirten Destici, sunlari söyledi:

"Meclis, hazirlanan fezlekeleri bir an önce görüsecek, dokunulmazliklari kaldiracak ve bunlar yargiya havale edilecekler. Bunun baska yolu yok. Ne HDP içindeki Ermeni milletvekili ne de CHP içindeki Ermeni ve PKK sevdalisi milletvekillerinin bu devlete, ülkeye ve bu vatana parmak sallamalarina müsaade etmeyecegiz. Cumhur Ittifaki olarak devletin bekasini, varligini, ülkenin bütünlügünü, milletin istikbalini ve istiklalini önceleyerek hareket ediyoruz. Bu konuda bugüne kadar taviz vermedik, vermeyecegiz."

Destici, çarsamba günü kutlanacak Kadir Gecesi’ni de tebrik etti.
Kaynak: İHA