Isparta'da 23 Nisan Coskuyla Kutlandi

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açilisinin 102. yili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Isparta’da coskuyla kutlandi.

Isparta'da 23 Nisan Coskuyla Kutlandi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Vali Ömer Seymenoglu koltugunu Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu ögrencisi Berranur Asarkaya’ya birakti.

Bulusmada bir konusma yapan Vali Seymenoglu “Seymenoglu “Sizleri burada görmekten çok çok büyük keyif aliyorum. 23 Nisan çok özel günlerimizden bir tanesi. Bundan 102 yil önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurularak Kurtulus Savasi’ndan sonra biz de variz dedigimiz, en anlamli gün. 23 Nisan karanlik günlerin sonunda bizlerin bugüne gelmesine vesile olan en anlamli günlerden biri. Eminim ki sizden sonra da sizlerin çocuklari ve onlarin çocuklari da bu bayragi ilelebet yasatacaktir. Bu güzel gününüzü tebrik ediyorum” dedi.

Vali Seymenoglu çocuk konuklarini tek tek ugurlayarak hediyeler verdi.

Çocuk Vali Asarkaya, özel kalemi arayarak bugün Isiktent Spor Salonunda düzenlenecek olan 23 Nisan gösterilerine katilacagini ileterek makam aracinin hazirlanmasini istedi. Asarkaya, Vali Seymenoglu ile birlikte makam araciyla Isparta Valiligi’nden ayrilarak tören alanina geçti.

Isikkent Spor Salonu’nda düzenlenen kutlamalar birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalarda dans gösterileri, siir ve müzik dinletisi gerçeklestirilirken protokol konuklari ve çok sayida aile çocuklarin coskusuna tribünlerden eslik etti. Gösterilerin sonunda Vali Seymenoglu kutlamalarda görev alan ögretmen ve ögrencileri tek tek tebrik ederek toplu fotograf çekimi gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA