Çocuklar Vali Yilmaz'la Fotograf Çektirmek Için Yarisa Girdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Osmaniye’de çesitli etkinliklerle kutlandi. Renkli görüntülerin ortaya çiktigi etkinlikte dev Türk bayraginin dalgalandirilmasinin ardindan çocuklar Vali Erdinç Yilmaz ile fotograf çektirme yarisina girdi. Çocuklarla yakindan ilgilenen Vali Yilmaz, yanina gelen her bir çocukla fotograf çektirmeyi ihmal etmedi.

Çocuklar Vali Yilmaz'la Fotograf Çektirmek Için Yarisa Girdi
Tüm Türkiye’de oldugu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Osmaniye’de Salih Bahçeli Ilkokulu’nda çesitli etkinliklerle kutlandi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda okul Müdürü Ömer Benli ve Milli Egitim Müdürü Aydin Albak günün anlam ve önemine binaen katilimcilara birer konusma yaptilar. Ögrencilerin halk oyunlariyla devam eden programda ortaya renkli görüntüler çikarken ‘Ay yildizli bayragim’ gösterisi etkinlige katilanlara büyük bir cosku hissettirdi. Son olarak ögrenciler tarafindan seslendiren koro sonunda açilan dev Türk bayragini ögrenciler, ögretmenler ve protokol üyeleri hep bir elden sallayarak dalgalandirdi.

Öte yandan, Türk bayraginin dalgalandirilmasiyla sona eren etkinlikte, çocuklar Vali Erdinç Yilmaz’a yogun ilgi gösterdi. Çocuklar tarafindan sevgi seline maruz kalan Vali Yilmaz ile fotograf çektirmek için yarisa giren ögrenciler renkli görüntüler olusturdu. Yanina gelen çocuklarla sohbet eden Vali Yilmaz, bol bol fotograf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA