Bulanik'ta Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar Verildi

Mus-Bulanik Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanlari Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi tarafindan sehit aileleri ve gazi ailelerine iftar verildi.

Bulanik'ta Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar Verildi
Bulanik Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi tarafindan sehit aileleri ve gazi ailelerine iftar verildi.

Ilçedeki bir lokantada verilen iftar programi Abdulmelik Cami Imami Vahyettin Selvi’nin okudugu Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Bulanik Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mehmet Ilidi’nde katildigi iftar yemegi programinda Ramazan nedeniyle sehit aileleri ve gazilerle bir arada olduklari için çok mutlu olduklarini belirterek, "Devletin tüm kurumlari olarak sehit ve gazi ailelerimizin yanindayiz. Katiliminiz için hepinize tesekkür ediyorum" dedi.

Bulanik Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi Baskani Tahsin Öndül, iftara genis katilim için herkese tesekkür etti.

Iftara Bulanik Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Mehmet Ilidi, Ilçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Malazgirt Ilçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, Ilçe Bölük Komutani Yüzbasi Eyyup Özkök, Malazgirt Belediye Baskani Cengiz Altun, Ilçe Müftü Vekili Recep Özbay, Mus Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanlari Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi Baskani Nadir Koçlar, Sehit ve Gazi aileleri Dogu Anadolu Bölge Koordinatörü Murat Karaca, sehit ve gazi aileleri ile sivil toplum kuruluslari temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA