Belediyenin Çocuk Bandosu Çocuklari Costurdu

Korona virüs salgini sebebi ile iki yildir yapilamayan 23 Nisan kutlamalari, iki yilin ardindan Karabük’te de yapildi. Belediye çocuk bandosunun costurdugu çocuklar Karabük Valiligi ve Belediyenin katkilari ile meydana kurulan oyun çadirlarinda doyasiya eglendi.

Belediyenin Çocuk Bandosu Çocuklari Costurdu
Karabük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari Korona virüs salgini sebebi ile iki yilin ardindan Kent meydaninda gerçeklestirildi.

Törende Atatürk Aniti’na çelenk sunuldu, Karabük Belediyesi bandosu esliginde saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu.

Kutlamalar çerçevesinde konusma yapan Il Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas, 23 Nisan’in, vatanin dört bir tarafinin isgal edildigi karanlik günlerde Türk milletinin tek bir çati altinda toplanip esine az rastlanir bir kahramanlik destaninin mesalesini atesledigi gün oldugunu söyledi.



Etkinlikler kapsaminda siirler okundu, halk oyunlari gösterileri ve müzik dinletisi sunuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen resim, siir ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Çocuk bandosunun esliginde daha sonra Valilik ve Belediye’nin katkilari ile kurulan oyun alanina geçen çocuklar burada doyasiya eglendi. Unutulmaya yüz tutmus bazi oyunlarin da oynandigi etkinlikte çocuklar doyasiya bayramlarini kutladi.

Törene, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Günes, Memleket Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, Karabük Cumhuriyet Bassavcisi Koray Kesgin ile kurum müdürleri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA