Bayram Coskusunu 'Özel' Yasadilar

Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami münasebetiyle 23 Nisan dogum tarihli çocuklarin evlerine giderek onlarin hem dogum günlerini hem de çocuk bayramlarini kutladi.

Bayram Coskusunu 'Özel' Yasadilar
Belediye Baskani Osman Nuri Ekim’i çesitli hediyeler ve pasta ile karsisinda gören çocuklar saskinliklarini ve sevinçlerini gizleyemediler. Çocuklara çifte mutluluk yasatan Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, dogum günü sürprizi yaptigi çocuklarla birlikte pasta kesti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, özel gereksinimli çocuklari da evlerinde ziyaret etti.

Özel gereksinimli çocuklara sevdikleri ve ilgi duyduklari hediyeler armagan eden Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim’i elinde mumlar yanan pastayla gören özel gereksinimli çocuklar, Baskan Ekim’i mutlulukla kucakladilar. Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, özel çocuklarla ve aileleriyle bir süre sohbet ederek onlara daima kapisinin ve gönlünün açik oldugunu diledikleri zaman kendisini ziyaret edebileceklerini söyledi.

Kaynak: İHA