Baskan Kocaman Saglikçilarla Iftarda Bulustu

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Ramazan ayi dolaysiyla Kartepe Ilçe Saglik Müdürlügü bünyesinde görevli saglik personeliyle iftarda bir araya geldi.

Baskan Kocaman Saglikçilarla Iftarda Bulustu
Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Kartepe Ilçe Saglik Müdürlügü bünyesinde görev yapan saglik personeli ile iftarda bir araya geldi. Düzenlenen iftar programina Baskan Kocaman’in yani sira Kartepe Kaymakami Altug Çaglar, Ilçe Saglik Müdürü Harun Arslan’da katildi.

Iftar programinda konusan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman “Bugün iftar sofrasinda saglik çalisanlarimizla bir aradayiz. Saglik hizmeti sunmak için fedakarca çalisan, çaba gösteren tüm saglik çalisanlarimiza gönülden tesekkür ediyorum. Saglikçilarimiz son iki yilimiza damgasini vuran korona virüs sürecinde gerçekten mesakkatli, son derece sancili günler geçirdi. Haftalarca evlerine gidemeyen, çocuklarinin yüzünü göremeyen, sevdikleriyle ancak telefon ekranindan hasret gider durumunda kaldilar. Insallah bu salgin bitme noktasinda gelmistir. Insallah böyle bir durum bir daha yasanmasin. Bu süreçte imkanlarimiz dahilinde saglik çalisanlarimizin yaninda olmaya devam ettik. Bundan sonrada olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA