TSOF Baskani Apaydin Açiklamasi 'Ulusal Egemenlik Çocuklari Korumakla Baslar'

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 102. kurulus yildönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle açiklama yapan Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu Baskani (TSOF) Fevzi Apaydin, “Ulusal egemenlik çocuklari korumakla baslar” dedi.

TSOF Baskani Apaydin Açiklamasi 'Ulusal Egemenlik Çocuklari Korumakla Baslar'
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. kurulus yildönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlayan Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Baskani Fevzi Apaydin, “Ulusal egemenlik bir milletin akibeti için önemlidir. Geçmis ile gelecek arasinda köprü olan yarinlarimiza yapilan en güzel yatirim iyi bir birey olarak yetisen çocuklarimizdir. Çocuklarimizi korumali, egitmeli ve yarinlara hazirlamaliyiz. Ulu önder Atatürk’ün bizlere miras biraktigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini en kalbi duygularimizla kutluyor, aydinlik bir gelecek diliyorum” dedi.



“Çocuk yurdun temeli ülkenin gelecegidir”

Dünya çocuklarina armagan edilen tek bayram özelligi tasiyan 23 Nisan’in önemine dikkat çeken Apaydin, “Ulusal egemenlik bir milletin onuru, serefi ve namusudur. Devletimiz ve milletimizin basinda milli egemenlikten baska hiçbir güç yoktur. Atalarimizdan bize miras kalan kültürü gelecege tasimaliyiz. Bunu ileriki kusaklara tasiyacak olan çocuklarimizdir. Geçmis ile gelecek arasinda köprü olan çocuklarimizi iyi egitmeli, kendi ayaklari üzerinde durabilen güçlü bireyler olusturmaliyiz. Bugünkü çocuklarimizin dogru görüsü ve yorulmak nedir bilmeden çalisma azmi ile ülkemiz ilelebet var olacaktir. Karanliktan aydinliga çiktigimiz 23 Nisan 1920 yilindan bu yana kutlamakta oldugumuz 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramini büyük bir gururla kutluyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA