Rektör Türkmen, Aydintepe MYO Ögrencileriyle Iftar Yemeginde Bulustu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Aydintepe Meslek Yüksekokulu ögrencileriyle iftar yemeginde bir araya geldi.

Rektör Türkmen, Aydintepe MYO Ögrencileriyle Iftar Yemeginde Bulustu
Bayburt Il Müftüsü Hasan Basoglu’nun da katildigi iftar yemeginde Rektör Türkmen’e, esi Dr. Büsra Türkmen, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdogan, Prof. Dr. Ali Savas Bülbül, Genel Sekreter Nazmi Karabulut, Rektör Danismani Doç. Dr. Murat Kul, Genel Sekreter Yardimcisi Cuma Aytemur, Aydintepe Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Fatih Demir, Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yasar Erdogan, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Rüstü Yildirim ile akademik ve idari personeller eslik etti.

Iftar yemeginin ardindan ögrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Türkmen, ögrencilerin taleplerini dinleyerek onlarin isteklerini yerine getirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Ögrencilerin egitim-ögretim faaliyetlerinin yani sira sosyal aktivitelerini ve kisisel gelisimlerini de önemsediklerini dile getiren Rektör Türkmen, iftar programinin düzenlenmesinde emegi geçenlere de tesekkür etti.
Kaynak: İHA