Okul Bahçesinde Yakaladiklari Eski Damadi Biçaklayarak Öldürdüler

Bolu’nun Gerede ilçesinde husumetli olduklari eski damadi kovaladiktan sonra okul bahçesinde biçaklayarak öldüren kayinpeder ile kayinbirader gözaltina alindi.

Okul Bahçesinde Yakaladiklari Eski Damadi Biçaklayarak Öldürdüler


Olay, saat 14.30 siralarinda Gerede ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, esinden bosandiktan sonra aralarinda husumet baslayan eski damat K.Ö. (22) ile kayinpederi C.D. ve kayinbiraderi F.D. sokak üzerinde karsilasti. C.D. ve F.D.’nin ellerinde biçak oldugunu gören K.Ö. kaçarak Gerede Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine girdi. K.Ö.’yü okul bahçesinde yakalayan baba ve oglu eski damatlarini biçaklayarak yaraladi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Aldigi biçak darbeleri ile agir yaralanan K.Ö. olay yerinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan Gerede Ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. K.Ö., hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Olaya karisan F.D. polis ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, kavgada hafif sekilde yaralanan C.D. ise saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan polis ekiplerinin gözetimi altinda Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA