CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Pursaklarli Vatandaslarla Iftar Yapti

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Pursaklar Belediyesi’nde ilçe sakinleriyle iftar yapti.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Pursaklarli Vatandaslarla Iftar Yapti
Pursaklar Ilçe Baskanligi tarafindan Pursaklar Belediyesi Pazar Alani’nda düzenlenen iftar programina CHP Lideri Kiliçdaoglu’nun yani sira Parti Meclis üyeleri, Il Baskani, Ankara milletvekilleri, belediye meclis üyeler, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve bine yakin vatandas katildi.



“Sandiga giderken elinizi vicdaniniza koyup öyle oy kullanin”

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu iftar yemegi sonrasi yaptigi konusma sirasinda herkesin adalete ihtiyaci oldugunu belirterek, “Adaleti saglayacak insanlar ahlakli insanlardir. Adaleti saglayacak insanlar kul hakkina saygi gösteren insanlardir. Büyük dertlerimiz var, büyük sikintilarimiz var. Ama büyük dertleri ve büyük sikintilari hep beraber insallah giderecegiz. Sizden sadece biraz sabir istiyorum ve sandiga giderken elinizi vicdaniniza koyup öyle oy kullanin. Bu ülkede, bu güzel memlekette, bu cennet memlekette hiçbir çocugun yataga aç gitmesini istemem. Hiçbir çocugun evinde karanlik olmasini istemem her evde huzurun, bereketin olmasini istedim” dedi.



“Bu ülkede hiç kimse kendisini kimsesiz hissetmesin”

Milli Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin birlik ve beraberlik adina önemli bir bayram oldugunu ifade eden Kiliçdaroglu, “Milli egemenlik, yani ulusal bagimsizligimiz hepimizin bu ülkede beraber olmasi için, birlikte olmak için önemli bir bayramdir. Bu devleti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk sunu söylemis: “Cumhuriyet, bilhassa kimsesizlerin kimsesidir”. Bu ülkede hiç kimse kendisini kimsesiz hissetmesin. Eger birisi kimsesiz gibi hissediyorsa sunu aklinin, hafizasinin bir kösesinde tutsun: “Evet benim bir yoldasim olacak, evet benim bir arkadasim olacak, kardesim olacak, dayim olacak, amcam olacak bunun adi da Kemal Kiliçdaroglu’dur diyecek” diye konustu.

Kaynak: İHA