Safranbolu Hayir Çarsisi Ramazan Hedefine Ulasti

Safranbolu Belediyesi Hayir Çarsisi Ramazan ayinda gerçeklestirmek istedigi hedeflerini gerçeklestirdi.

Safranbolu Hayir Çarsisi Ramazan Hedefine Ulasti
Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse’nin istegi dogrultusunda yenilenerek, daha çok sayida ihtiyaç sahibine hizmet edebilir duruma getirilen Safranbolu Belediyesi Hayir Çarsisi, Ramazan ayinda koydugu hedefine ulasti.

Ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olabilmenin en büyük mutlulugu oldugunu belirten Baskan Köse, ”Biz bunu yalnizca sosyal belediyecilik ile bagdastirmiyor, insanlik görevi olarak kabul ediyoruz. Hayir Çarsimiz ve Derman ekibimiz vasitasi ile 650 haneye kiyafet, 30 haneye cenaze ikrami, 120 bin TL nakdi yardim, 850 adet kumanya yardimi, 15 haneye esya yardimi, günlük 52 haneye sicak yemek, 15 adet camide cuma simidi ikrami, Persembe pazarlarinda 250 kisilik çorba ikrami; 100 haneye aylik 1000 litre, 4 ayda ise 4000 litre süt dagitimi gerçeklestirdik” dedi.

Köse, ekiplerin yaptiklari titiz çalisma ile ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, onlarin neye ihtiyaci var ise o yönde destek verdigini vurgulayarak, “Bunu, kendi bütçemizden oldugu gibi hayirseverlerin katkisi ile de sagliyoruz. Büyük bir özveriyle çalisan, alan eli veren elle bulusturan mesai arkadaslarima ve degerli hayirsever vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA