Gönüllü Aktivistlerden 'Van Gölü Için Kadinlar Yürüyor' Projesi

Van Gölü Aktivistleri Dernegi üyeleri, “Van Gölü Için Kadinlar Yürüyor” slogani ile yeni bir projeyi hayata geçirmek için çalismalara basladi.

Gönüllü Aktivistlerden 'Van Gölü Için Kadinlar Yürüyor' Projesi
Van Gölü Aktivistleri Dernegi gönüllüleri, Van Gölü’nün daima temiz kalmasi ve bundan dolayi kamuoyu olusturmak amaciyla “Van Gölü Için Kadinlar Yürüyor” sloganiyla yeni bir projeye imza atti. Van Gölü Aktivistleri, 2022 yili çalismalari çerçevesinde Van Gölü’ne kadinlarin öncülügünde farkindalik olusturmaya devam edecekler.

Kadin girisimci ve is kadini Irem Bayram’in destegiyle baslayacak olan projenin ilk etabi, kadinlar öncülügünde gerçeklesecek. Gönüllü kadin aktivistler için yeni bir projeye imza attiklarini söyleyen Vangölü Aktivistleri Dernegi Baskani Ögretim Görevlisi Erdogan Özel, “Van Gölü aktivistleri olarak amacimiz kamuoyunu olusturmaktir. Bu çerçevede kadinlarimizin bizlere öncülük etmeleri için yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. Onlar ile birlikte Van Gölü’nün güzellikleri daha çok ön planda olacaktir. Bizler de bu çerçevede onlar ile birlikte hareket edecegiz. Kadin girisimci ve is kadini Irem Bayram’in destegiyle projemiz baslayacak ve ilk olarak inci kefali baliginin avlanma yasagi döneminde farkindalik etkinliklerinde kadinlar öncülük edecektir. Bundan sonra ki çalismalarimizda ‘Van Gölü Için Kadinlar Yürüyor’ projesi hayata geçecek ve desteklerinden dolayi Irem Bayram ve aktivist kadinlarimiza tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA