Büyük Sehir Bülteni Artik Dijital Yayinda

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin basta ulasim olmak üzere gerçeklestirdigi hizmetleri ve hayata geçirdigi projeleri vatandaslara bildiren Büyük Sehir Bülteni, 52’nci sayisi ile birlikte artik dijital platformda yayinini sürdürecek.

Büyük Sehir Bülteni Artik Dijital Yayinda


Seffaf ve halka açik olarak hizmetlerini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, 2010 yilindan bu yana yayimladigi süreli yayini Büyük Sehir Bülteni’ni dijital platforma tasiyarak, teknoloji çagina ayak uydurdu. Üç ayda bir yayimlanan ve vatandaslarin artik cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarindan ulasabilecegi Sehir Bülteni sayesinde vatandaslar, Büyüksehir Belediyesi’nin gerçeklestirdigi hizmetleri ve hayata geçirdigi projeleri rahatlikla takip edebiliyor.

BÜYÜKKILIÇ’TAN ÖDÜLE DOYMAYAN SEHIR KAYSERI’DE ‘GAYRET’ MESAJI

52’nci sayisiyla artik dijital platformdan vatandaslara ulasacak olan Sehir Bülteni basyazisinda Kayseri’yi, ‘ödüle doymayan sehir’ olarak niteleyen Kayseri Büyüksehir Belediye Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç, hizmet noktasinda gayretli olduklari mesajini verdi.

Baskan Büyükkiliç, kadim kent Kayseri’nin, kadirsinas insani ile 6 bin yillik köklü tarihi ve tarihinden gelen engin ufku sayesinde her dönem adeta bölgede örnek, ülkede timsal olmus, sehircilik anlaminda da saygin bir durus ortaya koydugunu vurgulayarak, “Bu mevcudiyetten hareketle Kayseri Büyüksehir Belediyesi de geçmisten günümüze ufku genis yöneticiler ile bu duruma layik bir hizmet merhalesine tanik olmustur. Bizler de bu mirastan aldigimiz sorumluluk ve edindigimiz birikim sayesinde sehrimizi gelistirmeye, güzellestirmeye, büyüksehirlerin konforunu yasatan ancak sikintilari yasatmayan bir noktaya getirmeye gayret gösteriyoruz” diye konustu.

Büyük Sehir Bülteni’nin 52. sayisinda Baskan Büyükkiliç’in Kayserililere 150. Yilda 150. Proje çerçevesinde söz verdigi projelerin müjdeleri, ödüllendirilen basarilari, Ulasim A.S., KAYMEK, Erciyes A.S. ve KASKI’nin faaliyetleri gibi bir çok konu bulunuyor.

Vatandaslar, Büyük Sehir Bülteni’nin dijital yayinina www.kayseri.bel.tr adresinden ulasabilecek.
Kaynak: İHA